torstai, 11. helmikuuta 2016

Yhteistyötahot

Levy-yhtiöt | Ohjelmatoimistot | Tapahtumat | Musiikkialan järjestöt

Levy-yhtiö yhteistyö kumppanit

Yksi erittäin tärkeä osa työssäni on yhteistyö levy-yhtiöiden kanssa. Ilman useiden vuosien jatkuvaa yhteistyötä olisivat monet asiat jääneet tekemättä. Tässä yhteistyökumppanini, joiden kanssa yhteistyö on ollut hedelmällistä.

Bonnier Amico Music Finland Oy Ab www.bonnieramico.com
Edel Records Oy www.edel.fi
EMI Finland Oy www.emi.fi
Ensiomusic www.ensiomusic.com
HMC Helsinki Music Company Oy www.hmc.fi
Magnum Music www.magnummusic.fi
Motley Oy Ltd www.motley.fi
MTR Music Oy www.mattijateppo.fi
Musiikkifarmi Oy www.musiikkifarmi.fi
Musiikkituottajat Group Oy MTG www.mtgmusiikki.fi
Mutkamusic Oy www.mutkattomat.fi
Poko Records Oy www.poko.fi
Poptori Oy www.poptori.fi
Prodcers of Finnish Music P.F.M. Oy www.pfm.fi
Olarin Musiikki www.olarinmusiikki.fi
Sony BMG Music Entertaiment Finland Oy www.sonybmg.fi
Spiralmusic www.spiralmusic.fi
Suomen Mediamusiikki Oy www.mediamusiikki.fi
Tatsia-Musiikki Oy www.tatsia.fi
Universal Music Oy www.universalmusic.fi
Valitut Palat – Reader´s Digest Oy Ab www.valitutpalat.fi
VL-Musiikki Oy www.vl-musiikki.fi
Warner Music Finland Oy www.warnermusic.fi

Ohjelmatoimisto yhteistyötä

Kuluneiden vuosien aikana olen saanut erittäin asiantuntevaa palvelua ja tietoa seuraavista ohjelmatoimistoista. Ilman heidän asiantuntevaa apua ja artistikontakteja ei homma toimisi. Vuosia jatkunutta kanssakäymistä pidän erittäin suuressa arvossa. Halua tuoda esille heidän osaamistaan viihteen saralla. Kiitos yhteistyökumppaneille siitä, että yhteistyömme jatkuu edelleen saumattomana.

Auraviihde Oy www.auraviihde.fi
Extra Viihdepalvelut Oy www.extraviihde.fi
Finrila Oy www.finrila.fi
Fortone Viihde Oy www.fortone.fi
Laulajanne Oy www.laulajanne.com
Melodia Oy www.melodia.fi
Montteeri Oy www.montteeri.fi
Ohjelmatoimisto Oktaavi Oy www.ohjelmatoimistooktaavi.fi
Ohjelmapalvelu satakieli Oy www.satakieli.net
Pohjoisartistit Oy www.pohjoisartistit.fi
Polarartistit Oy www.polarartistit.fi
ST Manageri Tuotanto Oy www.manageri.net
Viihdeavain www.viihdeavain.fi
Viihdekoski Oy www.viihdekoski.com
Viihdeohjelmat Oy www.viihdeohjelmat.fi
Viihdekoukku www.viihdekoukku.fi

sivun alkuun

Tapahtumat

Lähes kahdenkymmenen vuoden aikana olen ollut työni puolesta mukana maamme monissa eri musiikkitapahtumissa. Alla tapahtumia, jotka ovat olleet joka kesäisiä käyntikohteitani.

Ilmajoen Musiikkijuhlat Ilmajoki www.ilmajoenmusiikkijuhlat.fi

Ilmajoen Musiikkijuhlat ovat parhaimmillaan sellaista hengen ravintoa, jossa sielu lepää. Kansanoopperaa kuunnellessa unohtuu kaikki ylimääräinen. Ilmajoen Ilkankentän tunnelma vie väkisin mennessään. Oli kesä ja vuosi -91, kun Radio Satakielen päätoimittaja Anita Mezin, nyk. Erlewein kanssa mietittiin ja suunniteltiin kesän ohjelmia. Mietimme tapahtumia joissa kuuntelijoiden näkökulmasta tapahtuu mielenkiintoisia asioita. Totesin, että Ilmajoella on Musiikkijuhlat ja eikö vain kokemäkeläinen Pekka Santala tehnyt -84 Oopperajuhlille, sen silloisille kymmenvuotisjuhlille libreton Suvivesper Peltomiehen rukoukseen. Anita vastasi kyllä. Kysyin, että eikö mekin voitaisi tehdä juhlista paikanpäältä kuulijoille mielenkiintoista ohjelmaa. Sain idealleni päätoimittajan suostumuksen. Otin yhteyttä silloiseen Musiikkijuhlien toiminnanjohtaja Leena Pihlajaan. Kysyin, kävisikö päivittäin puhelinraportit Ilmajoelta ja viimeisellä viikolla sitten paikanpäältä muutama päivä. Hän suostui raportoimaan päivittäin klo 10.20 kuulumiset. Vuonna -91 ei olut varsinaista Kansanoopperaa, mutta operettikilpailu oli ja se myös kiinnosti kuulijoitamme lähtemään paikanpäälle muihinkin tapahtumiin sinä kesänä Ilmajoen Musiikkijuhlille. Sinä kesänä tehtiin myös kävijätutkimusta siitä mistä ihmiset saapuivat ja mistä olivat saaneet tiedon juhlista. Kun tutkimus purettiin, oli toimikunnassa oltu ihmeissään, kun satakuntalaiset olivat olleet runsaslukuisesti paikalla. Eniten heitä ihmetytti se, että mikä on tällainen Radio Satakieli. Radio oli mainittu lukuisissa kaavakkeissa tiedonlähteenä tapahtumasta. Kun kerran korkeakulttuuri puraisee tango, humppa ja iskelmä- miestä, niin rehellinen ja tajuttava kansanooppera saa ihmeitä aikaa minussakin. Kiitos kuuluu Ilmajokelaiselle Leena Pihlajalle, joka on saanut minut lukuisia kertoja työn merkeissä Musiikkijuhlille. Näillä juhlilla tutustuin työn ja haastatteluiden merkeissä sellaisiin persoonallisuuksiin kuin, Lasse Lintalaa, Helena Porkka-Lintalaa, Atso Almilaa, Antti Tuurii, Marko Putkosee, Pentti Hietanen, Jaakko Salonoja, Eero Piirtoo ja Raimo Lintuniemi. Käy vilkaisemassa oheisen linkin kautta, mitä kuuluu Ilmajoen Musiikkijuhlille.

Kiikoisten Purpurit Kiikoinen www.kiikoistenpurpurit.fi

Kiikoisten Purpurit ovat jo nuorestamiehestä pitäen kiinnostaneet minua tapahtumana. Asuinhan silloin Vammalassa ja sieltä ei ollut pitkä matka Kiikoisiin. Purpuritapahtumaa on järjestetty jo 37 kertaa aina vuodesta 1969 lähtien. Tämä alkukesän festivaali kokoaa pelimannihenkiset sekä tietysti itse pelimannit mukaan tapahtuman soittoihin. Viulu ja kaksirivinen ovat näissä juhlissa pääosassa. Kiikoislainen Birgit P. Jaakola on maakuntamme taitavia muusikoita nimenomaan kaksirivisen harmonikan soitossa. Täällä tapahtumassa tuli tutuksi mm. Eki Jantunen ja Mutkattomat, kun he olivat tanssikeikalla Purpureilla parikymmentä vuotta sitten. Linkki löytyy tästä, joten klikkaa itsesi Purpureiden sivuille.

Kotkan Meripäivät Kotka www.kotka.fi

Juha Junnu Vainio on Kotkan poikia. Vuodesta -62 järjestetty Kotkan meripäivät on vankalla pohjalla Kotkassa. Itse olen paikanpäällä käynyt vuodesta 1992. Vuonna 1990 perustettu Juha Vainio -rahasto on jakanut tunnustuspalkintoja seuraaville ansioituneille kotimaisille lauluntekijöille; Juice Leskinen, Hector, Vexi Salmi, Pertti Reponen, Heikki Salo, Gösta Sundqvist, Martti Syrjä, Tero Vaara, Tuomari Nurmio, Pekka Ruuska, J. karjalainen, Anni Sinnemäki, Ismo Alanko, Jorma Toiviainen, Mikko Alatalo-Harri Rinne, Edu Kettunen. Tältä sivulta pääset Kotkan meripäiville klikkaamalla linkkiä.

sivun alkuun

Olavi Virta Sininen huvimaja Lohja www.viihdeohjelmat.fi

Tässä tapahtumassa on ollut hienoa olla mukana tapahtuman alusta asti. Oli helppoa lähteä mukaan, kun Viihdeohjelmien Onerva Aikio minua kysyi. Voin hieman nostaa kissani häntää, sillä tapahtuman nimi on ehtymättömästä nimieni ideakaivosta. ”Sininen huvimaja” on suuren mestarin Olavi Virran hyvin tunnettu kappale. Olen saanut myös tutustua Olavin sympaattiseen ja velikultamaiseen poikaan, Pauliin. Tuomaristotehtävissä tuli hyvin tutuksi ja kaveriksi myös Juhani Markola. Tämä loppukesän tapahtuma on lisännyt kiinnostustaan vuosi vuodelta. Olavi Virta ”Sininen huvimaja” -laulukilpailussa lauletaan vain Virran kappaleita. Tämä tapahtuma on järjestetty vuodesta 2004 alkaen. Kilpailun voittajia ovat olleet 2004 Ari Grönthal & Mia Hed, 2005 Markus Kokkonen & Anita Joensuu, sekä yhteisen seniorisarjan voittajaksi Kaija Pietilä 2006 voittajia Kai Gideon & Katariina Keinänen sekä seniorisarjan voittajat Pekka Hildén & Hellin Leed. Lisätietoa saat klikkaamalla Viihdeohjelmien linkkiä.

Sata-Häme Soi Ikaalinen www.satahamesoi.fi käy myös www.harmonikkaliitto.net

Jo ennen kuin tiesin nykyisistä töistäni mitään, oli ”Sata-Häme Soi” -tapahtuma yksi kesän käyntikohde ollut jo vuosia. Itselleni hanurimusiikki on ollut aina lähellä sydäntäni. Muistan, kun jo viisivuotiaana kuuntelin radiosta Lasse Pihlajamaa soittamaa Säkkijärven polkkaa Turun Tuomiokirkon päivälyöntien jälkeen. Jokatalvinen Hanuriristeily on tullut tutuksi -90 luvun alusta asti. Siellä on käyty kovatasoiset Kultaisen ja Hopeisen harmonikan semifinaalit. Vuonna 1994 oli minulle ikimuistoinen risteily, sillä silloin minut palkittiin Suomen Harmonikkaliiton Kunniakirjalla. Tuo palkitseminen tuli minulle täytenä yllätyksenä. Satakunta on hyvin vahvaa hanurimaakuntaa. Täällä hanuri soi tositarkoituksella eikä liruttelemalla. Meiltä löytyy myös kaksirivisen taitaja, Kiikoslainen Birgit P. Jaakola, jolla on taito sormissa. Haluan nostaa kaksi vahvaa hanurikerhoa esiin tässä yhteydessä. Nakkilan Seudun Harmonikat Vesa Formusen johdolla, sekä Ruosniemen harmonikat, jossa Antti Lehtola on tehnyt pitkän elämäntyön opettaessaan niin nuoret kuin vanhemmatkin harmonikan soiton saloihin. Sata-Häme Soi juhlissa Ikaalisissa kuullaan vuosittain kummankin kerhon soittajia. Tämän maakunnan tunnetuimmat menestyjät ja voittajat Kultaisessa ja Hopeisessa harmonikassa ovat 2002 Elias Ukkonen Nakkilasta sekä 2003 Janne Mäkinen Raumalta. Sata-Häme Soi sivuille pääset klikkaamalla linkkejä tältä.

Somero Soikoon Somero www.somero.fi/laulukilpailu

Muutama vuosi sitten, tarkalleen 2001 pääsin mukaan tämän tapahtuman sydämeen. Tuomariston jäsenenä minulta kysyttiin ajatuksiani silloin myös tapahtuman jatkosta. Olin hengessä mukana positiivisella asenteella. Totta kai Somerolla pitää olla Rauli Badding Somerjoelle omistettu musiikkitapahtuma. Tapahtuman yhteydessä myös Unto Monosella on oma roolinsa maamme tuotteliaana tangon säveltäjänä & sanoittajana. Tapahtumassa on myös laulu ja sävellyskilpailu. Laulukilpailun voittaja on käyttänyt 2004 alkaen nimeä Ikkunaprinsessa -tai prinssi. Sävellyskilpailu käydään Somerjoen ja Monosen hengessä. Voittajia ovat vuosien aikana olleet 2001 Annika Kontio & Kalle Kaaja, 2002 Elina Hännikäinen & Arto Kurvinen, 2003 Virpi Piippo & Markku Välimäki. 2004 voittajaksi lauloi Heli Ruotsalainen ja 2005 Mika-Antero Talgren ja 2006 voittajaksi Laura Simoila. Sävellyskilpailusta tutuksi ovat tulleet seuraavat kappaleet; ”Jäätä ja tuhkaa” Paavo & Zephyr 2002, ”En ole hän” 2003, ”Ensimmäinen mulle” 2004, ”Toisella tähdellä” 2005,levyttäjänä Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty. Vuoden 2006 sävellyskilpailun voitti kappale ”Oljenkorsi ruutupaidassa”. Somero Soikoon sivuille pääset klikkaamalla linkkiä tältä sivulta.

sivun alkuun

Tangomarkkinat Seinäjoki www.tangomarkkinat.fi

Tangomarkkinat ovat olleet aina vuodesta 1990 jokavuotinen käyntikohde. Tuona vuonna valittiin siikaislainen, nykyisin Porissa asuva Jaana Lammi tangokuningattareksi. Kuninkaaksi nousi viitasaarelainen Jouni Raitio. Olen kuitenkin seurannut TV:stä Tangomarkkinoita vuodesta 1985 eli sen alusta asti. Ajatuksissani oli, että tuonne minäkin joku vuosi menen. Siihen tuli mahdollisuus vuonna 1990, kun Radio Satakielen toimittajana menin Seinäjoelle. Vuotta aiemmin kuninkaaksi oli kruunattu Noormarkusta kotoisin oleva Risto Nevala, joka paluumuuttajana Ruotsista löysi kotipaikakseen Seinäjoen. Samana vuonna kruunattiin Toivakasta kuningattareksi Arja Koriseva. Seinäjoki ja sen tunnelma ja tangontaika ”Hiljaa yössä” vei ja lumosi meikäläisen täysin. Olen ollut paikalla vuodesta 1990 joka vuosi. Voisi sanoa, että olen aika fanaatikko näissä kuninkaallisten ja hoviin valittujen menestyjien kotipaikoissa. Satakuntalaisena olen ylpeä maakuntamme menestyksestä ja tältä suunnalta on todella paljon menestyjiä. Tamperelaiset näyttävät korjaavan pottia määrässä, mutta Tamperehan on tässä Satakunnan naapurissa, joten laskettakoon tamperelaiset myös Satakuntaan kuuluvaksi. Mutta asiaan. Täältä ovat syntyisin seuraavat kuninkaalliset; Risto Nevala, Noormarkku, Jaana Lammi, Siikainen, Eija Kantola, Eura, Merja Raski, Köyliö, Saija Varjus, Parkano. Lisäksi menestyneitä perillisiä ovat seuraavat laulajat; Rainer Friman, Pori, Leo Louhivaara, Vammala, Tapio Selin, Vammala, Hannu Kause, Eura, Elina Nurmoranta, Luvia, Dimitri Sjöberg, Vammala ja Piritta Venho, Rauma. Kaukaa ei ole haettu myöskään Kauko Simonen, ensimmäinen tangokuningas, sillä hän on syntyisin Viljakkalasta. Tomi Markkola on Nokialta, Johanna Debreczeni Tampereelta, Marko Lämsä Tampereelta, Elina Vettenranta Tampereen Teiskosta. Hänelläkin löytyy porilaisia geenejä. Itselleni oli vuosi 2000 merkittävä, sillä minulle luovutettiin huomionosituksena maamme ensimmäisenä toimittajana Tangomarkkinoiden pöytästandardi. Kuninkaallisista on tullut työni myötä myös henkilökohtaisia tuttuja ja kavereita. Se helpottaa erityisesti haastatteluiden sopimisessa ja muussa kanssakäymisessä. Käypä katsomassa uusimmat kuulumiset Seinäjoelta. Klikkaa viereistä linkkiä, niin pääset Tangomarkkinoille.

Tapsan Tahdit Nokia www.tapsantahdit.fi

Nokia on Tapio Rautavaaran synnyinpitäjä. Rautavaaran ympärille aloitettiin tekemään musiikkitapahtumaa 1986. Nyt tämä Tapio Rautavaaran hengessä oleva tapahtuma elää parasta aikaansa. Heinäkuun viimeisellä viikolla oleva tapahtuma kokoaa kymmeniätuhansia vieraita sen eri tilaisuuksiin. Vuodesta 2001 jaettu Iskelmä-Finlandia palkinnon ovat saaneet Antti Huovila 2001, Marion Rung 2002, Kari Tapio 2003, Matti & Teppo 2004, Jari Sillanpää 2005, Paula Koivuniemi 2006. Tapsan Tahdeilla on joka vuosi hyvin kattava kattaus kotimaista iskelmämusiikkia esittäjineen. Tapsan Tahdit on mahtava musiikki- tapahtuma kokonaisuudessaan. Käypä Tapsan tahtien sivuilla tästä linkkiä klikkaamalla.

Usko Kemppi Seura www.uskokemppi.fi

Yhdistyksen tarkoituksena on tehdä tunnetuksi Usko Kempin laajaa tuotantoa sen kaikilla osa-alueilla sekä toimia Usko Kempin musiikista kiinnostuneiden yhdyssiteenä.
Usko Urho Uljas Kemppi (vuoteen 1943 Hurmerinta s. 12. helmikuuta 1907, Oripää – k. 13. toukokuuta 1994, Espoo) Usko Kempin syntymästä tuli kuluneeksi 100 vuotta 12.2.2007.

Niityt 10 -vuotta Kiuruvesi www.vihreatniityt.net

Tapahtuman nimi ja laulukilpailu uudistui. Kiuruveden Vihreät Niityt on lunastanut paikkansa maamme suurten musiikkitapahtumien joukossa. Toivo Kärki oli Kiuruveden tapahtuman päähahmo, jonka ympärille Vihreät Niityt kasvoi ja muodostui vuodesta 1999 lähtien. Vuosi vuodelta tapahtuma on kasvanut ja laajentunut. Nyt tapahtuman nimi ja laulukilpailu uudistui. Tänä vuonna ei Kiuruvedellä Niityt tapahtumassa ole Toivo Kärki kilpailua. Tilalla on Iskelmän SM-laulukilpailu. Heinäkuun puolivälissä oleva tapahtuma kerää keskiviikosta sunnuntaihin kymmeniätuhansia iskelmämusiikin ystäviä Kiuruvedelle. Tämä tapahtuma pitää kokea itse paikanpäällä ollen. Tältä sivulta pääset Niityt www sivulle klikkaa, osoiteta.

Haapavesi Folk www.haapavesifolk.com

Jo vuodesta 1989 perustettu Haapavesi Folk ry. on järjestänyt perinteistä Folk musiikkitapahtumaa. Käy katsomassa viereisestä linkistä mitä Haapavedellä tapahtuu.

Radiot www.radiomanta.fi

Radio Manta on Pirkanmaalla ja Satakunnassa kuuluva paikallisradio. Alueviestiä julkaiseva Kustannusliike Aluelehdet Oy sai valtioneuvostolta paikallisradioluvan toukokuussa 1989 ja Radio Manta aloitti toimintansa 9.10.1989 Vammalassa.
Nykyisin lähettimet sijaitsevat Vammalassa 101.2 MHz, Ylöjärvellä 107.4MHz ja Kokemäellä 98.0MHz.

Tanssiravintolat ja talot

Tässä ammatissani ja työssäni tapaan runsaasti artisteja ja muusikoita. Näistä paikoista löytyy mukavasti työtilaa haastatteluihin ja kuvauksiin.

Hirvensuuli Huittinen
Hotelli Hiittenharju Harjavalta www.hotellihiittenharju.fi
Ruusulinna www.ruusulinna.net
Tanssikrouvi www.haijaa.com/tanssikrouvi
Satulinna www.satulinna.net
VT2 www.v-2.fi

Tekijäpuolen musiikkiammattilaiset

Kun on kyse musiikin tekemisestä niin tässä on mainio joukko tekijöitä. Heidän kanssaan minulla on ollut hedelmällistä yhteistyötä jo lähes parinkymmenen vuoden ajan. Olemme vaihtaneet keskenämme useasti ajatuksia musiikin monista asioista ja niiden saloista. Monesti myös siitä, että miten se hitti oikein syntyy.

Eija Hinkkala, sanoittaja
Kikka Laitinen, säveltaiteilija säveltäjä sanoittaja www.rockdata.org/kikkalaitinen/
Kristiina Ronimus, säveltäjä sanoittaja
Sinikka Svärd, sanoittaja
Jukka Koivisto, säveltäjä sanoittaja sovittaja
Pertti Haverinen, säveltäjä sanoittaja sovittaja
Erkki Hällström, säveltäjä www.erkkihallstrom.fi
Esko Koivumies, säveltäjä sanoittaja
Jukka Karppinen, säveltäjä sanoittaja
Jussi Asu, säveltäjä, sanoittaja www.koti.mbnet.fi/jussiasu
Seppo Nissilä, säveltäjä sanoittaja
Veikko Juntunen, säveltäjä sanoittaja
Aappo I. Piippo, sanoittaja
Ilkka Vainio, sanoittaja
Jorma Toiviainen, sanoittaja
Jukka Saarinen, sanoittaja
Jari Holm, säveltäjä, sovittaja
Isto Hiltunen, artisti säveltäjä sanoittaja www.istohiltunen.fi
Joel Hallikainen, artisti säveltäjä sanoittaja
Jukka Kuoppamäki, artisti säveltäjä sanoittaja
Mikko Alatalo, artisti säveltäjä sanoittaja
Seppo Tammilehto, artisti säveltäjä sanoittaja
Turkka Mali, artisti säveltäjä sanoittaja
Kari Litmanen, kapellimestari säveltäjä sovittaja
Mika Toivanen, kapellimestari säveltäjä sanoittaja sovittaja
Erkki Friman, muusikko säveltäjä sovittaja
Erik Lindström, muusikko säveltäjä
Vesa Alare, muusikko säveltäjä sanoittaja, sovittaja
Simo Laiho, muusikko säveltäjä
www.lyyrica.org

sivun alkuun

Musiikkialan järjestöt

Nämä seuraavat tahot ovat ehdottoman tärkeitä eri musiikin osa-alueissa. Monesti joutuu kääntymää ko. yhteisöjen puoleen. Onneksi olen itsekin saanut kääntyä heidän puoleen asioissani. Tee sinäkin niin, kun on kysymys musiikista ja et ole aivan varma miten toimia. Tässä linkkejä, joiden kautta saa tietoa ja informaatiota asioista. Klikkaa sivuille tästä.

Elvis ry www.elvisry.fi
Gramex ry www.gramex.fi
Suomen Radio- ja TV-selostajat ry www.kolumbus.fi/srtvs/
Teosto ry www.teosto.fi
ÄKT ry Suomen Ääni- ja kuvatallennetuottajat www.ifpi.fi

Tässä fan-clubeja ja www sivuja, joihin kannattaa tutustua tarkemmin.

AM Musiikkipalvelut Oy www.annemattila.com
Arja Koriseva www.arjakoriseva.fi
Finlanders www.finlanders.fi
Jarmo Hannula, muusikko www.jarmohannula.com
Jari Sillanpää fan club www.jarisillanpaa.com
Kristiina Mäki www.kristiinamaki.fi
Markus Törmälä & FBI-Beat www.fbi-beat.com
Souvarit www.souvarit.net/
Suomen Tanssipalvelin http://tanssi.net/
Ässät www.silturecords.com/
Tanssiorkesteri Pekkaniskan Pojat www.pekkaniskanpojat.fi
Ketonen ja Witikainen www.ketolajawitikainen.com
Heli Ruotsalainen www.heliruotsalainen.net
Elina Vettenranta www.elinavettenranta.fi
Melinda www.melindarantonen.com
Juha Vartiainen http://juhavartiainen.dy.fi
Sunset www.sunset.fi
Susanna Heikki www.susannaheikki.com
Tommi Soidinmäki www.tommisoidinmaki.com
Hellin Leed www.hellinleed.fi
Sarian www.sarian.fi
Varjokuva www.varjokuva.com
Jyrki Härkönen www.jyrkiharkonen.fi
TT Purontaka www.purontaka.net
Juha Simola www.juhasimola.com
Charlies www.charliesmusic.fi
Marko Lämsä www.markolamsa.fi
Mikko Mäkeläinen www.mikkomakelainen.com
Goldencream www.goldendream.fi
Saska Helmikallio www.saskahelmikallio.com
Markku Koivula www.markkukoivula.com
Meiju Suvas www.meijusuvas.com
Tapani Kansa www.tapanikansa.net
Nina af Enehjem www.ninaafenehjelm.com

Jukka Ruusumaa Sata-Artistit, Jukan ja Johanna Debreczenin keikkakalenterin näet Auraviihteen sivuilta, keikat.
Jukan kanssa on tehty saumatonta yhteistyötä jo vuosia musiikkiin liittyvissä asioissa.

Discopress www.hitit.fi

Olen parinkymmenen vuoden aikana tehnyt Discopressille levyarvosteluja sekä Tätä Suomi Tanssii –listaa. Lisäksi olen tehnyt juttuja Hitit -lehteen. Kaiken tämän lisäksi olen saanut olla Lavakauden päättäjäisten järjestelyissä mukana jo 17 kertaa eli niin kauan kun niitä on järjestetty. Olen myös toiminut yhtenä illan juontajista Pentti ”Pena” Teräväisen ja DJ Niten keralla. Tapahtumaa on järjestetty Ikaalisten Kylpylässä jo 13 vuotta.
Tältä sivulta pääset Hitit www -sivuille klikkaamalla linkkiä.

Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry www.susel.fi
SUSEL ry:ssä on yhteensä 47 jäsenseuraa. Tanssiminen kannattaa aina jo oman kunnon ylläpitämisen vuoksi. Tilaa itsellesi oma Tanssiviihde lehti ja käy tarkemmin katsomassa linkinkautta mikä on SUSEL?

sivun alkuun

Artistikoulutus Ikaalisissa http://aikkari.lpkky.fi/

Ikaalisissa on koulutettu artisteja vuodesta 1966. Eivätpä tienneet aikuiskoulutusjohtaja Maj-Lis Läykki ja Eija Hinkkala (silloin vielä Domnick)
millaisiin mittasuhteisiin koulutus kasvaa, kun he suunnittelivat koulutusta uusille ja jo viihteen parissa toimineille artisteille. Koulutus Ikaalisissa on nykyään erittäin arvostettua musiikin ammattilaisten keskuudessa. Ohessa muutama artisti, joka on käynyt Ikaalisten artistikoulutuksen; Kati Fors, Marko Lämsä, Hanna Talikainen, Heli Ruotsalainen, Liisa Tuhkanen, Tiina Pitkänen, Minna Sirkiä, Katja Nykänen, Hilkka Mäkitalo, Laura Hihnala, Piritta Venho, Rene Haavisto, Mia Pihkala, Kati Pellinen, Ewa Kaarela, Katariina Keinänen, Tarja Mäkelä, Rita Heiter, Katja Jakku, Isabella Hautala, Ulla-Maija Rantio, Marko Mäntyniemi, Markus Kuusisto, Markus Huitsi, Marco Äijälä, Pirjo Bister, Mari Varjovirta, Hanna Hirvonen. Klikkaa linkkiä niin pääset Artistikoulutuksen sivuille

Harmonikkakerhot

Nakkilassa toimii varsin vireä Nakkilan Seudun Harmonikat ry. Heistä saatte tarkempaa tietoa käymällä osoitteessa www.nakkilanappaa.fi
Nakkilan Seudun harmonikoille on lähiaikoina tulossa myös omat www –sivut. Ilmoittelen sivuillani kun ne ovat valmiit.

Porissa ja sen ympäristössä toimii myös toinen vireä harmonikkakerho, Ruosniemen Hanurit. Heistä löydät lisää tietoa osoitteesta www.ruosniemenhanurit.fi

Paljeklubi www.paljeklubi.com

Akuntehdas www.akuntehdas.com

Akun tehdas on Pirkanmaan suurin av-talo. Monipuolinen osaamiskeskittymä, joka tarjoaa palveluita vaativille av-palveluita ostaville tai vuokraaville asiakkaille avaimet käteen -periaatteella

Akun Tehdas tarjoaa huippuluokan ääni- ja valaistuspalveluiden lisäksi myös kattavia tallennus ja tapahtumatuotantopalveluja. Käy sivuilla ja klikkaa linkkiä niin tiedät ja näet enemmän.

Äänitysstudiot

Kun on tarve saada laulut CD.lle, niin se käy kätevästi ja nopeasti Countryside Studiolla.
Jari Holm tekee sen ammattitaidolla. personal.inet.fi/musiikki/countryside

Viking Line www.vikingline.fi

Meillä on ollut puolin ja toisin saumaton yhteistyö keskenämme. Vuodesta 1991 olen saanut olla mukana jokavuotisella perinteisellä Tangogaala –risteilyllä. Kesäkuun alussa järjestetty risteily on samalla Raision semifinaalin jälkeen medialle oiva tilaisuus tutustua tangofinalisteihin lähemmin ennen Seinäjoen finaalia.

Tallink Silja www.silja.fi

Silja Linen Europa.lla on risteilty monissa eri tapahtumissa. Kuten Sata-Häme Soi hanuriristeilyt vuodesta 1991. Folklandia kansanmusiikkiristeilyt. Nyt myös, Meritangoristeily joka järjestetään Tangomarkkinoiden kanssa yhteistyössä vuosittain. Yhteistyötä tehdään myös muissakin merkeissä.

Fanituotteet www.fanituoteshop.fi

Tässä oiva lahjavinkki osoite kun haluat muistaa pienellä lahjalla henkilöä. Täältä löytyy monta mielenkiintoista tuotetta, käy katsomassa ja klikkaa linkkiä.

Sunidea Jyväskylä Palokka, Mainoslahjat ja vaatteet, käypä katsomassa mitä mielenkiintoista löytyy? www.sunidea.fi

Hällström Ky www.hallstrom.fi | www.hx.fi

Nämäkin sivut ovat Hällström Ky:n käsialaa.

Hällström Ky tuottaa dynaamisia, tietokantapohjaisia www-sovelluksia. Liikeideamme on tarjota tehokkaita ja laadukkaita internet-palveluita kilpailukykyiseen hintaan.

HX-palvelut on osa Hällström Ky:n palveluntarjontaa.

sivun alkuun

Parturiliike Raija Koso Helsinki

Punavuorenkatu 18 Helsinki 09-66 44 61 Yli 20 vuotta parturiliiketoimintaa, Helsingissä.
Myös omat hiukseni hoidan parturiliikkeessä tyylikkääksi. Käyntini jälkeen voin olla varma että tyylikkääksi leikatut hiukseni kestää vaativammankin katseen.

Promootiotoimistot

Promootiotoimistojen kanssa yhteistyö ja kanssakäyminen on tärkeää. Yhteistyö heidän kanssaan toimii hyvin musiikkipromootioissa.

Myy Promootion Tampere www.myypromotion.fi
ProPromotion Oy Tampere www.propromotion.fi
PTPromotion Tampere www.ptpromotion.net
Tornado Promotions Kouvola www.tornadopromotions.fi

Harrastus

Olen ollut Vammalan Urheiluautoilijoiden jäsen vuodesta 1971 alkaen jolloin täytin 18 -vuotta.
Klikkaapa osoitteeseen www.vammalanua.fi 

Maatilamajoitus

Välimäen tila www.valimaentila.com
Esko ja Maritta Pyymäki tarjoaa idyllistä maatilamajoitusta ympärivuoden Vammalan Sammaljoella Välimäen tilalla.

Erikoiskuljetusten liikenteenohjaus


Zeikka Oy www.zeikka.fi